Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside
Forstør eller formindsk teksten på hjemmesiden.
 
 

Tandsundhed i Norddjurs kommune - SCOR

Hvert kalenderår indberetter Norddjurs Kommunale Tandpleje tandstatus - udtrykt ved talværdier - til Sundhedsstyrelsens Centrale Odontologiske Register – SCOR.

Der er indberetningspligt for alle 5-årige, 7-årige, 12-pårige og 15-årige.

I Norddjurs Kommunale Tandpleje er tillige valgt at indberette de 3- årige og 18-årige for at danne et indtryk af dels, hvilken tandstatus de helt små børn har, når de begynder at gå til tandlæge – dels få at vide, hvordan tandstatus er hos de unge mennesker, der udskrives til voksentandplejen i private tandlægepraksis.

Konklusioner og diagrammerne er blevet tilvejebragt på baggrund af bearbejdning et talmateriale, som af Norddjurs Kommunale Tandpleje er indberettet til Sundhedsstyrelsen og gennem IBM er omsat til statistisk materiale.

Det er desuden muligt gennem tilgang til det samlede resultat på kommuneniveau (alle 98 kommuner i DK), regionsniveau (de 5 regioner) og endelig Landstotal at gøre sig sammenligninger.

 

Kontaktoplysninger

Telephone

Tidsbestilling og ændring af aftaler fra kl. 08.00 til kl. 11.00.

Tlf. 89 59 25 33.